De kampen voor 2021 zijn bekend!

Helaas hebben we in 2020 de kampen vanwege het coronavirus moeten annuleren. We hopen dit jaar weer vier geweldige kampen neer te kunnen zetten. Wij zullen bij de kampen rekening houden met de geldende maatregelen vanuit de overheid en het protocol Kindervakantiekampen. Meer informatie hierover kunt u vinden onder het kopje 'Belangrijke Informatie'. De thema's voor de kampen staan hieronder.

Feestweek

foto

Datum: 31 juli tot en met 7 augustus 2021
Leeftijd: 7 tot en met 11 jaar
Locatie: Ermelo
Prijs: €250,-

 

 

 

 

 

Sinterklaas, Kerst, Oud en nieuw, Pasen, Halloween en Carnaval. In één week alle feesten vieren, wie wil dat nou niet? Deze week worden lekkere gerechten zoals pepernoten, oliebollen of een paasbrood gemaakt. Samen zullen we elk feest voorbereiden door het kampgebouw te versieren, te knutselen, te koken en lekker te eten.

Ben jij het feestbeest dat we zoeken? Schrijf je dan nu in.
 

 

 

Wie is de Mol?

foto

Datum: 14 tot en met 21 augustus 2021
Leeftijd: 9 tot en met 12 jaar
Locatie:  Ermelo
Prijs: €250,-

 

 

 

 

 

Een kampweek waarin allerlei gekke dingen gebeuren…. Zo wil je gaan eten heb je geen bestek. Of wil je je schoenen aandoen, zijn ze weg. Iets klopt er niet, maar wat? 

Iemand houdt de boel voor de gek, doet allerlei rare dingen. Wat is er aan de hand? Er lijkt wel een mol mee te zijn op kamp. Wie kan dit zijn?

Door zoveel mogelijk opdrachten goed uit te voeren, kom je dichter bij ‘De Mol’. Maar let op: de mol houdt iedereen voor de gek. Door goed samen te werken en elkaar te helpen kunnen wij de mol ontdekken. Houd je van spelletjes? Of ben je goed in ontdekken? Schrijf je dan nu in voor ‘Wie is de mol 2021’! 

 

Jachtseizoen

foto

Datum: 14 tot en met 21 augustus 2021
Leeftijd: 12 tot en met 15 jaar
locatie: Landgraaf
Prijs: €350,-

 

 

 

 

 

Het jachtseizoen is geopend! Kun jij uit de handen blijven van de achtervolgers? 

Samen gaan we de strijd aan om zo onzichtbaar mogelijk te leven in de bossen. Een week op pad met niks: ook geen telefoon of geld. Want pas op! Laat je een spoor na? Dan zullen de achtervolgers alleen maar dichterbij komen. Zij hebben allerlei hulpmiddelen tot hun beschikking om jullie zo snel mogelijk op te sporen. Daarom krijgen jullie allerlei skills aangeleerd die van belang zijn om te overleven. Zo leer je vuur maken, koken en kaartlezen zodat je de juiste paden bewandelt. Want zodra je het verkeerde pad kiest…..

Durf jij de strijd aan te gaan? Schrijf je dan nu in!
 

Designated Survivor

foto

Datum: 7 tot en met 14 augustus 2021
Leeftijd: 14 tot en met 17 jaar
Locatie: Omgeving Landgraaf
Prijs: €375,-

 

 

 

 

 

Designated survival is still going on!

Je dacht natuurlijk dat de spanning voorbij was en de chaos opgelost was daar in Amerika. Maar niets is minder waar; de chaos is nog groter en komt naar Nederland. Voor de veiligheid moeten jullie onderduiken in de bossen van Limburg. Eenmaal daar aangekomen begint het eigenlijk pas: survivallen, stunts, reizen, complottheorieën en …. We mogen niemand verliezen.

Voor dit kamp zoeken we leiders, slimmeriken en harde werkers. Een goed gebalanceerd team kan het redden. Denk jij het te kunnen redden? Schrijf je dan nu in!