De zomerkampen van 2024

Schrijf je hier in!

Ontdek de Grens

Ga jij met ons de grens ontdekken? In de bossen slaan we ons kamp op, om vanuit daar de hele week actief bezig te zijn! Leren om vuur te maken, kaart en kompas lezen, klimmen, koken in de buitenlucht. Weet jij na deze week alles van outdoor? Ga mee en ontdek de grens!

De deelnemers slapen tijdens de kampweek in tenten, jongens, meisjes en leiding gescheiden. De deelnemers nemen hiervoor zelf een matje, slaapzak en kussen mee. Tijdens de kampweek gaan we op pad om verschillende activiteiten te doen. De deelnemers maken hiervoor een aantal korte wandelingen.

20 t/m 27 juli 2024
12 t/m 15 jaar
Zuid-Limburg
€400,- (korting mogelijk)

 

Next Level Outdoor

Is een klein kampvuurtje of een wandeling in het bos jou te saai? Dan zit je bij dit kamp goed! Deze week gaan we er namelijk alles aan doen om met zijn allen zoveel mogelijk gave outdoor dingen te leren en te doen. Misschien vlieg je al tokkelend door de boomtoppen, of moet je in het donker je eigen weg proberen te vinden. Of wat dacht je van leren je eigen bivak te bouwen zodat je ’s nachts droog en warm kan slapen? Ga mee op Next Level Outdoor en ontdek het allemaal!

De deelnemers slapen tijdens de kampweek in tenten, jongens, meisjes en leiding gescheiden. De deelnemers nemen hiervoor zelf een matje, slaapzak en kussen mee. Tijdens de kampweek gaan we op pad om verschillende activiteiten te doen. De deelnemers maken hiervoor een aantal korte wandelingen. Het kamp zal gedurende de kampweek een keer verplaatsen naar een nieuwe locatie.

20 t/m 27 juli 2024
15 t/m 17 jaar
Zuid-Limburg
€400,- (korting mogelijk)

 

De Beachclub Dit jaar gaan we naar strand en zee! In deze week gaan we veel tijd op het strand doorbrengen en gaan we de mooiste schelpen zoeken. Wie kan de mooiste vlieger maken of maakt tofste strandcreaties? Allemaal dingen
die op dit kamp aan bod zullen komen. Maar ook de allerleukste beachgames zullen we op het strand gaan spelen en wie weet ben je met
jouw team wel de allersnelste! Spreekt dit jou aan? Ga dan mee!
27 juli t/m 2 augustus 2024
7 t/m 10 jaar
Den Haag
€300,- (korting mogelijk)

 

Zon, Zee, Strandvakantie Zonder ouders op vakantie? Ga met ons mee naar de zee! Een hele week lekker chillen aan het strand en de zee, spellen doen, nieuwe vrienden maken en misschien zelfs kampvuur maken op het strand? Deze week kan het allemaal! Bedenk jij het tofste strandspel of kook jij het lekkerste diner na een dag aan het strand? Ga mee!
3 t/m 10 augustus 2024
9 t/m 12 jaar
Den Haag
€300,- (korting mogelijk)

 

Schrijf je hier in!

 

Heb je er al zin in? Wij wel! Zie de onderstaande foto's van de gezellige kampen afgelopen zomer. Houd onze Facebook in de gaten voor de laatste nieuwtjes.

Kamp 1    Kamp 1     

Kamp 1   Kamp 1   Kamp 1